Již 10.000+ CAD tipů. Přes 117.000 registrovaných u nás, celkem 1.089.000 registrovaných (CZ+EN), přes 54.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový Inženýrský kalkulátor. Příkazy a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21873 |
![]() Zasláno: 10.čvc.2006 v 08:14 |
Pokud nemůžete nebo nechcete instalovat prohlížeč Autodesk DWF Viewer nebo potřebujete prohlížet DWF soubory (projektové knihy) na zařízeních plně nepodporovaných stávajícími DWF prohlížeči (Mac, PDA...), můžete využít nové web služby DWFit (projekt FreeWheel). Služba Autodesk DWFit je ve fázi technologických testů. Umožňuje online převod DWF souborů na PNG obrázky, včetně interaktivních funkcí (zoom, pan, přepínání listů...). Vyzkoušejte si např.: nebo další příklady na: ( další informace o DWF viz www.xanadu.cz/dwf ) |
|
![]() |
|
OPlavek ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 16.pro.2004 Lokalita: ČR (KV) Používám: Autocad,Revit Stav: Offline Bodů: 148 |
![]() |
To vypadá jako dost užitečná věc. Jde takhle vytvořit i jen samotný obrázek a jak bude takový obrázek velký?
O.Plávek |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21873 |
![]() |
Na dwfit.com jsou pod odkazem "Web developers" popsány možnosti této web služby - umí vytvořit web stránku, nebo jen PNG obrázek, nebo ji lze využít jako web service (SOAP protokol). Statický obrázek z onoho DWF souboru z Revitu např. vytvoříte takto: S těmito parametry má rozlišení (velikost) 640x480 - tedy VGA. Pokud se ptáte na objem, má tento PNG soubor cca 49kB - ale velikost se bude měnit dle obsahu DWF a hlavně dle zvoleného rozlišení. |
|
![]() |
|
vknop ![]() Zasloužilý člen ![]() . Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 181 |
![]() |
No, už jsem si myslel, že budu zas jednou Autodesk chválit, ale když jsem si to chtěl zkusit na nějakém vlastním dwf, tak jsem dostal jen "The requested DWF is not valid" :-( Upravil vknop - 10.čvc.2006 v 09:50 |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Také mi to na řadě DWF souborů nefunguje. Jednak zatím nepodporují 3D DWF a jednak u některých 2D DWF mu občas něco vadí (čeština? složitost?). Holt je to jen "technology preview", ne hotová služba.
|
|
![]() |
|
Pipa ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Diskutér ![]() Přihlášen: 01.dub.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: BricsCad, Cadkon+ MEP Stav: Offline Bodů: 66 |
![]() |
možná zkusit některou utilitu z www.dwgtool.com
|
|
![]() |
|
vknop ![]() Zasloužilý člen ![]() . Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 181 |
![]() |
Jasně, jenom aby to tak nezůstalo... Zvláštní je, že mně nefungovalo, když jsem použil http://dwfit.com/dwf.aspx?dwf=adresa_k_dwf Když jsem totéž "adresa_k_dwf" zkopíroval do Load DWF (1. žlutá ikona), tak se to zobrazilo bez problémů. DWF obsahuje jen čáry a 9 textů, z češtiny je tam jen "í". Soubor se jmenuje "Kan_II-zadost.dwf", v tom taky nevidím problém, takže nechápu, proč jednou OK a podruhé no valid... To jen tak pro zajímavost... |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 1,047 sekund.